Diensten

Onze diensten kenmerken zich door een integrale benadering, waarbij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van plannen en projecten hand in hand gaan. Met een sterke nadruk op het proces en de uitvoering. Geen plannen die in een la blijven liggen en geen lijvige rapporten. Gewoon hands on en resultaatgerichte dienstverlening. Daarbij bieden we de dienstverlening aan zowel in de vorm van (interim-) management bij de klant als ook in de vorm van een specifiek advies.

 

 

Onze diensten richten zich op de uitdagingen die ruimtelijk-economische vraagstukken met zich meebrengen. Denk daarbij aan:

 

Het opstellen van visies, beleids en actieplannen.
Het concreet uitwerken van plannen naar heldere projecten en businessplannen.
Advies over strategische vraagstukken
Organisatieadvies, zowel gericht op de interne organisatie als ook de externe organisatie (stakeholderanalyse) / positionering van een organisatie
Financiële analyses, gericht op het verbeteren van het verdienmodel en de zoektocht naar extra financiële middelen (subsidies, fondsen).

 

Welke vraag u ook heeft, wij helpen u graag. Daarbij richten we ons op een langdurige relatie. U kunt van ons passie, overtuiging en betrokkenheid bij úw zaak verwachten!